Fødselsdagsfest

fødselsdagsfest

Sidste fredag holdte jeg 18 års fødselsdag, hvor jeg havde inviteret en masse af mine skønne veninder til mad og en lille hyggefest. Efter maden kom der noget mandeligt kød forbi, og ellers bød aftenen på en masse voldsomt gode gaver, de obligatoriske 18 shots (I kan vel næsten tænke jer frem til, hvordan jeg havde det dagen efter…) og verdens bedste selskab, inden vi tog videre ind til byen for at feste videre. 🙂 Ihhhh det er så skønt endelig at være 18!

4 Comments

 • Ida M.

  Kæmpestort tillykke med fødselsdagen! Ihhh, jeg glæder mig altså også til at blive 18..!
  Hvor er din fine bodystocking fra? Det ser ud som om, I havde en skøn aften 😉

  Knus!
  http://www.idamersholm.dk

  • Nanna

   Mange tak Ida! – Den lækre bodystockingen er fra Vila 🙂 Kram

 • kathrine Johansen

  Stort tillykke med fødselsdagen, da du havde det! Dejlige billeder.

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Nanna

   Mange tak søde Kathrine! 🙂

LEAVE A COMMENT