Dagens fusse-lusser

Gule-zara-sandaler

Gul som solen, og lækre som jeg ved ikke hvad. Det er beskrivelsen på disse sandaler, som jeg havde på i dag, og som jeg bare MÅTTE eje ligeså snart jeg så dem. Sig mig, er de ikke bare skønne?? De er fra Zara, og er pt. helt udsolgt på nettet (hvilket er forståeligt nok i mine øjne), men hvem ved, det kan være de stadig gemmer sig i butikkerne? Jeg synes i hvert fald, at de er helt perfekte til sommeren, og så bliver de jo kun pænere og pænere, jo mere kulør man får. 😉

I dag var jeg oppe til skriftlig engelsk årsprøve, ikke ligefrem en favorit, men sat op imod mundtlig tysk årsprøve, som jeg skal op til om to uger, så var den sgu fin nok. Ellers har jeg bare brugt min dag på at ligge og læse ude i den dejlige sol (hvad sker der for at jeg pludselig læser en bog?!?!) og på at springe rundt som en gal til Latinmix i fitness. Nu skal sommermavsen jo snart flashes. 🙂

 

4 Comments

 • Liselotte / Everyday Couture

  Wauw lækre sandaler og brune ben 🙂

  / Liselotte

  • Nanna

   Ih mange tak Liselotte! 🙂

 • Sara

  Skønne sandaler til sommeren, jeg kan da sagtens forstå at de er udsolgt! Uf, Zaras sko er generelt altid et hit hos mig. Deres designs er altid SÅ fine 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  • Nanna

   Zaras sko er virkelig også gået hen og blevet et hit hos mig – normalt er jeg slet ikke “sko-elsker-typen”, men det er lige før at Zara kan få mig til at blive det. :p

LEAVE A COMMENT