Items til forårsgarderoben

Vejret er begyndt at vise sig fra sin gode side. Jeg fandt i hvert fald ud af i dag, at det er ved at være slut med striktrøje, for det var nok lige en tand for varmt, og især når man humper rundt på sine krykker. Så i anledningen af at det gode vejr er kommet, har jeg været inde og kigge på nogle lækre items inde på Magasins hjemmeside, der kan friske forårsgarderoben lidt op. Personligt føler jeg nemlig altid selv et større shoppebehov, hver gang vejret begynder at skifte (eller også er det bare en undskyldning for at købe mere).

–  En blonde bodystocking fra Vila, ville være så lækker at style med både en sort eller en hvid blazer.

– Rigtig brugbare stribede casual shorts fra Minimum, der kan sættes op med enhver form for bacis overdel.

– Espadrille fra Magasin som jeg vil våge at påstå, kan hookes op med næsten ethvert outfit.

– Til de dage hvor der lige skal lidt ekstra knald på den sorte læderjakke, er det farvede leopardmønstret tørklæde fra Maya simpelthen bare et must!

– Den nude skjorte fra Red Herring er i min optik simpelthen bare så fin til det lyse forår, og jeg kunne godt forestille mig, at den kunne finde på at hoppe ned i min indkøbskurv. Bare sådan helt tilfældigt.

 

LEAVE A COMMENT