Min påskeferie…

Hospitalet-indlagt

Snakker man om min påskeferie, snakker man virkelig om at være uheldig. Jeg har før fortalt jer, at jeg for nogle uger siden blev opereret, da jeg havde en bindevævsknude i mit ben, der sad og trykkede ind mod en muskel, så jeg havde ondt. Da jeg så i tirsdags kom glad ind til lægen, fordi jeg endelig langt om længe skulle have mine clips fjernet, endte jeg med at blive sendt videre på skadestuen, da de ikke turde fjerne dem pga. lignende infektion, væske der sivede ud af arret og en mindre blod ansamling. Søndagen inden havde jeg været ved vagtlægen, idet jeg selv synes, det så lidt mystisk ud, og jeg var begyndt at gå dårligere igen og havde mange smerter, men dér fik jeg at vide, at der ikke var tale om mere end en blodansamling, og andet var der ikke i vejen. Det var der så. På skadestuen ville de have mig indlagt med det samme, og de ville operere mig igen. Onsdag fastede jeg så fra 9 morgen, og min operation blev udskudt helt til midnat, det har nok været mit livs længste dag.. Heldigvis gik operationen bedre end forventet, der var tale om, at jeg skulle ligge med et åbent sår i nogle dage, men de fik renset infektionen så godt væk, at jeg godt kunne blive syet sammen, heldigvis. I fredags blev jeg så udskrevet, og jeg er nu de næste par uger på krykker, og skal tage antibiotika to gange om dagen. Derudover er mit ben rigtig svækket, jeg kan ikke stå ret på flad fod.

Med dette indlæg vil jeg egentlig bare fortælle om min situration pt, idet den rører mig rigtig meget, og at jeg er rigtig ked af det hele. Det kan muligvis godt komme til at påvirke bloggen negativt, men jeg vil håbe på at det gør det modsatte, så jeg måske kan have mere tid til at blogge, men nu får vi at se.

I må have en god aften og en god påske mine dejlige læsere! 🙂

8 Comments

 • Ida / Fashionlab

  Puha Nanna, sikke en omgang du har været igennem!!
  Jeg sender dig en masse varme tanker – Rigtig god bedring!

  • Nanna

   Mange tak skal du have søde Ida 🙂

 • Yasmin Pedersen

  Det lyder rigtig træls, men lyder også til du tager det med godt humør 🙂
  God påske <3

  • Nanna

   Ih ja, jeg prøver i hvert fald at tage det, så godt jeg kan, men det er godt nok svært ind i mellem. – Også en god påske til dig Yasmin :-*

 • Mie Blomberg

  Puha for en omgang. Rigtig god bedring med benet! Håber det hurtigt bliver bedre 🙂

  • Nanna

   Tusinde tak Mie 🙂

 • Simone

  Jeg håber det er gået den rigtige vej siden 🙂 Man kan jo blive noget forskrækket over at opleve, at få infektion i sit operationssår, og generelt føle sig lidt svækket bagefter.

  Simone
  Microcut.dk

  • Nanna

   Det er det heldigvis – men det var godt nok noget af en hård omgang 🙂

LEAVE A COMMENT