Klip klap klip …

klipklap

Lyden af bølgebrus, sitrende sommervarme, vislende palmeblade, kolde is, gåture langs vandkanten og lyden “klip klap klip..”. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig unådeligt meget til sommer? Sommer er helt sikkert min yndlings årtid, og folk der ikke synes det samme, er sgu mærkelige.. Hæhæ. Der er heldigvis ikke så fandens lang tid endnu, hvilket betyder, at jeg snart skal til at have noget mere styr på min sommergarderobe. Og en ting som er en mangelvare i min garderobe, er et par klipklappere, jeg ejer simpelthen ikke et eneste par, hvilket er lidt af et problem, og især med alle mine rejseplaner til sommer. Jeg kan jo ikke blive ved med at låne min mors..

Jeg var derfor inde og kigge lidt inde på Deichmanns hjemmeside, ikke en side jeg nogensinde har brugt overvejende meget tid på at kigge på sko før i tiden, og det har måske været en fejl, for de har faktisk rigtig mange billige sko, lige til at hapse. Jeg kunne godt overveje at springe på et af disse par klipklappere. Især de neongule er jeg ret lun på – de ville jo være de lækreste på et par brune fødder.

Sort klipklap // Gul klipklap // Hvid klipklap 

Skrevet i samarbejde med Deichmann.

LEAVE A COMMENT