Slange pyrhon clutch

Slange

Jeg husker tydeligt mit første møde med denne clutch. Det var i Billund i sommers, og ligeså snart mit blik faldt på den, kastede jeg straks min kærlighed over den. Jeg brugte ærligtalt over halvdelen af ventetiden til flyet på at stå og kigge og pille ved den, og stå med den i hånden og posere foran spejlet i prøverummet. Men jeg måtte forlade den med stor sorg, da jeg stort set ikke havde flere af mine feriepenge tilbage. Historien ender dog ikke helt ulykkeligt, for i sidste uge modtog jeg clutchen inde fra hjemmesiden Carriealong.dk.
Clutchen er fra det lækre mærke Belsac, og er i ægte slange python skind, som er håndmalet i Italien og har en bagside af kalveskind. Så den er i virkelig lækker kvali, I liiiiiike. Selve clutchen kan også fåes i pink (skulle jeg have en nr. 2, skulle det helt klart være den!!) og i cognac-farvet, som også er rigtig flot, dog lidt mere neutral i det.

Shoppen Carriealong.dk er spækket med tasker, det er virkelig en shop, der er et paradis for sådan en taske-narkoman som mig. Der er ikke kun normale tasker, men også computertasker, toilettasker, punge og ja, så kører den bare der ud ad med lignende taske-ting.

Skrevet i samarbejde med Carriealong.dk 

LEAVE A COMMENT