What to wear // Spring

rosemunde2

Foråret tripper, og om under to uger kommer det forhåbentligt for alvor med masser af solskin, varme, smukke blomster og grønne hække (ønsketænkning). Jeg er begyndt at se mere eller mindre bort fra de tykke striktrøjer, når jeg skal shoppe, og kigger i stedet efter noget lidt mere sommerligt (forårsligt, nej det siger man ikke..). Som en inspirationskilde til foråret har Rosemunde lavet nogle rigtig flotte outfits, og derudfra har jeg hapset et par stykker, som forhåbentligt også kan give jer lidt inspi. 🙂

rosemunde-outfit-inspirationLuftige kjoler i lyse farver, det er jo dømt til at være en hitter! – Jeg har i hvert fald planer om, at der skal en del flere sommerkjoler inde i mit skab i år. De kan også nemt redde en kommende tøjkrise. 🙂
rosemunde-outfit-inspirationMit totalt favorit outfit – elsker at det er “all white” og endnu mere elsker jeg toppen, den er så fin med dens blonder, der går helt op til halsen.
rosemunde-outfit-inspirationSelvom de lækreste farver ved forårstiden er de lyse og de pangfarvede, kommer man alligevel ikke udenom sort. Eller det gør jeg i hvert fald ikke. Dette outfit synes jeg er rigtig fint, idet at det både er casual, men på samtidig også rigtig fint til at gå ud i.

Skrevet i samarbejde med Rosemunde.com

1 Comment

  • Caroline

    Virkelig nogle lækre outfits! 🙂

LEAVE A COMMENT