Slange espadrillos

Slange-espadrillos

Da jeg fint lavede et af mine mange ugentlige kiggerier inde på Zaras hjemmeside, og faldte over disse espadrillos fra Footwear her, var der ingen tvivl: Det var REN LOOOOVE, og jeg måtte bare eje dem. Jeg tvivler ikke på, at de bliver en af både forårets og sommerens favoritter, og jeg glæder mig til at style dem i lyse toner af tøj og ikke mindst til at der kommer noget mere varme. 😀

5 Comments

 • Katrine P

  Ååååååh gud dem må jeg bare eje!! :O Kan god for stå du købte dem!

  Kunne du tænke dig at være med i en shout out og måske vinde en blog anbefaling?? Så smut forbi min blog 🙂

  Love Katrine xox

  • Nanna

   Ja ikke? 😀 – Det vil jeg lige kigge på 🙂

 • Isabel

  De er super fine! Vil lige høre dig om hvordan de er i størrelsen da jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal vælge 🙂

  • Nanna

   Ja de er nemlig så! – De er meget normale i størrelsen, jeg bruger normalt 40 i ballerinasko, og det bruger jeg også i dem her 🙂

 • Isabel

  Tusind tak for hurtigt svar!

LEAVE A COMMENT