Party heels

Jeg synes personligt, at højhælede festsko er noget af det flotteste. Man får simpelthen de mest labre ben i dem, og hvem vil ikke have det? Jeg selv må være ærlig at sige, at jeg ikke ejer et eneste par højhælede grundet min højde på 180, men det har jeg bestemt også besluttet mig for at gøre noget ved. Jeg satte mig nemlig det, måske lidt halvmærkelige, nytårsfortsæt at år 2014 skal være året, hvor jeg bliver ejer af et par lækre heels. Og som en start på dette fortsæt rendte jeg også lystigt rundt, og prøvede alle mine veninders hæle, inden jeg skulle til fest i fredags. Der blev nok grint af mig, da jeg gik rundt i dem, for jeg gik pænt sagt som en idiot, men nu er jeg jo også nybegynder. Ligeså slem som en gammel pensionist der skal lære at bruge en computer, hahaha. 😉

Men nu vil jeg i hvert fald ikke lade min højde stoppe mig længere, det kan være, at et par hæle er det, der får mig til at score en fyr, der også er høj nok til, at jeg kan fortsætte med at gå med dem. Derfor har jeg kigget lidt på Zalando, for hvis jeg skal købe et par hæle, er det et must at jeg kan sende dem gratis tilbage, jeg har jo ingen ordentlig størrelses fornemmelse overfor dem. Mine favoritter var de ovenstående tre sorte par, som måske ikke er de mest brugervenlige for nybegyndere med deres tyndehæle. Det kan måske være, at det er en ide, at jeg i stedet satser noget mere på nogle med plateau til at starte med.

Til alle jer andre der ejer kunsten, at kunne gå i sådan et par stylter, er skoene at finde her:
Sko 1 Gianna Meliani Sko 2 Via Uno Sko 3 Steve Madden

LEAVE A COMMENT