Julie Sandlau

Julie-Sandlau-smykker

 

Jeg har fornylig fået åbnet øjnene op for det verdenskendte smykkemærke Julie Sandlau. Blandt smykkerne i Julie Sandlaus kollektioner, gemmer der sig rigtig mange flotte, fine og enkelte smykker, men der er samtidig også nogle med en masse diamanter og bling’ bling’, hvilket gør det nemt at finde et lækkert smykke til enhver anledning, person eller måske bare at finde en lam undskyldning til sig selv om, hvorfor man burde eje et af smykkerne.

Jeg er især selv vild med guldarmbåndet med diamanter og den matchende ring oppe i guldrækken, og næsten endnu mere vild med de to glimtrende ringe nede i sølvrækken, og jeg ville da ikke lyve hvis jeg sagde, at jeg ville være bare en anelse mere lykkelig (i hvert fald på det materealistiskeplan), hvis jeg ejede en af disse ringe, og jeg ville da helt sikkert blive høj af kærlighed, hver gang jeg kiggede på den (please, lad mig have en eller anden hemmelig beundre der køber en til mig og smider den i min postkasse…). Det er i hvert fald meget nemt at forstå, hvorfor flere kendte ansigter også af og til bærer smykker fra Julie Sandlau.

 

2 Comments

LEAVE A COMMENT