Julefest

Julefest-nissepiger-julemand-kostume

Vi befinder os i en tid, hvor vi har alletiders mulighed for at holde nogle rigtige temafester. Både til julefrokost, hvor man f.eks. kan lave det helt store nissetema eller snarest nytår, hvor det kan være mega funny at give outfitet et eller andet ekstraordinært pift, evt. i form af en sjov nytårshat, paryk eller en fjerboa, som alle er ting man kan købe inde på hjemmesiden Gag.dk, som langt de fleste sikkert kender til.
Som den aktive instafølger  (@nannafrederiksen) sikkert ved, var jeg selv godt klædt ud til julen i sidste weekend, da vi havde julefest på skolen. Jeg rendte både rundt med nissehue, og legede også siamesisk julemand med Naja. Og som jeg før har nævnt, elsker jeg virkelig at klæde mig ud til sådanne fester! Det er sgu lidt sjovere, end at rende rundt i sit normale festtøj. 😀

Overvejer man selv at holde en temafest, synes jeg også selv helt personligt, at enhver fuldendt temafest kræver nogle festdekorationer, for hvad er en julefest uden julepynt og en nytårsfest ud serpentiner, bordbomber og knallerter egentlig??? Og her kan gag også være rigtig brugbar. Så du bestemmer selv om det er kostumer, sjove accessories eller festdekorationer du vil have, når du går på udkig inde på hjemmesiden for en ting er sikkert, de har noget af det hele. 🙂

Sponsorreret 

LEAVE A COMMENT