Årets julegaver

   

Hunter gummistøvler og Hunter sokker // Matas gavekort // De mest nuttede hjemmefutter fra H&M // Lysestager fra ILVA // Samsøe Samsøe bluse

Dette var så nogle af mine julegaver, udover dette fik jeg også sengetøj, undertøj og penge til at lave mit værelse om for. Alle sammen dejlige gaver som jeg har ønsket mig. Matas gavekortet er faktisk fra mit arbejde, troede slet ikke at man som ungarbejder fik julegaver, men det gør man åbenbart (eller det gjorde vi i hvert fald) det var da en sød lille julegave tanke. 🙂 Hvad har I fået i julegave?

Det nye bloggerhalløj er lidt indviklet for mig, men jeg prøver mig frem, og har brugt en del tid på at prøve at sætte mig ind i det. Jeg blev simpelthen så glad, da jeg i går modtog en mail om at domænet var aktiveret og det hele, jeg skreg af glæde og kaldte på min mor, far og lillesøster, så de kunne dele glædes-øjeblikket med mig og se det færdige resultat.

 

 

 

3 Comments

 • Julie - My Passions

  Fine gaver – lysestagerne er rigtig fede, især farverne!

  http://www.itsmypassions.dk

 • Clara

  Super fedt med dit eget domæne! Gad godt se din bluse ordenligt 🙂

  Godt nytår!

  • Nanna

   Jeg er virkelig også glad for det! 🙂 Skal nok få den vist bedre, selvom det bare en en enkel grå én. Du må også have et rigtig godt nytår! 🙂

LEAVE A COMMENT