Esprit shoes in the spot

esprit

 

1. Soft booties // 2. Fashion ankelstøvler // 3. Wedge sneakers // 4. Ruskinds bootie // 5. Trend booties // 6. Sneakers med quiltdetalje //

Af og til besøger jeg Esprits webshop, egentlig mest for at at kigge på tøj, for nogle gange har de nogle damn lækre ting. Når det kun er af og til, er det egentlig mest fordi,  det er lidt et forbudt område for betté mig, området tilhører nemlig min mor, hæhæ. Esprit har altid været min mors mærke, men hey(!) jeg vil da også gerne have lov til at være med, og købe nogle sager derfra! Men denne her gang var det ikke tøjet der hev og trak i mig, det var deres sko! Overvej for eksempel lige bamsestøvlerne med pels, de er da alt for nuttede og hyggelige, og har virkelig fanget mit hjerte. Et andet par sko jeg godt kunne leve og ånde for (okay det kunne jeg for dem alle…) er wedge-sneakersne, hvor jeg især elsker detaljen med nitterne, jeg er jo en lidt “nitte-elskende” tøzzz. Og så det smarte ved de andre sneakers er, at de er forede, helt perfekt her til den kolde vinter.

Nå men nok snak om alt min looove til de her sko, nogle der har erfaringer med esprits sko, holder de? Er de i god kvali?
Her er min mutti nemlig ikke den perfekte at spørger, husker nemlig kun, at hun køber tøj derfra, ikke sko, og jeg kunne altså godt finde på at hapse de pelsede bamser, wedge-sneakersne eller de lidt cowboy agtige støvler, eller måske bare dem alle sammen, hvis jeg nu var millionær… Hvad siger I til skoene, er der også nogle I godt kunne hapse?

4 Comments

 • Mia

  Jeg kender faktisk ikke særlig meget til Esprit, da jeg ikke tror jeg har ejet noget fra det mærke før. Det er, som du også selv siger, mere min mor der gør det.
  Men nr 4 & nr 5 ville bestemt ikke gøre mig noget!! 🙂
  (& hvis du bestemmer dig for at købe nogle, ville jeg bestemt ikke have noget imod at høre, hvad du synes om kvalitet og holdbarhed)

  eslublog.blogspot.com

  • Nanna

   Hvis det ender ud i et par nye sko, skal jeg nok helt sikkert lige hoppe frem og fortælle hvordan de er. 😉

 • Camilla Christine

  jeg tror altid jeg vil have en svaghed for bamsestøvler, de er bare så fantastisk lækre at have på!

  ♡ ♡ Camilla Christine ♡ ♡
  http://www.fitspoblog.com/

  • Nanna

   Iiiih ja, bamsestøvler er det lækreste at have på, de er så dejlig varme og bløde! 🙂

LEAVE A COMMENT