Helnan Marina Hotel

DSC_0001.JPG_effected

Som sagt i sidste uge, var jeg i weekenden på hotelophold i Grenå på Helnan Marina Hotel. Hotellet var virkelig hyggeligt, og det første min veninde og jeg gjorde, var at smide os i sengen for at flade ud og se et par afsnit af serien Awkward med verdens absolut lækreste skuespiller Beau Mirchoff, nogle der er enige? 🙂 Efter at have fladet ud, tog vi os en gåtur hen til en restaurant ved navn China Palace, vi bestilte buffet og et glas vand, og kom af med kun 128 kr hver, sindssygt billigt ! Og især med alt den lækre chinafood og sushi man bare kunne smaske sig i.
Det var egentlig planen, at vi skulle have været i byen om aftenen, men det blev ikke til noget, da vi begge to havde brug for bare at komme væk fra det hele og slappe max af, og det fik vi virkelig gjort.  Vi hyggede rigtig i gennem, og fik endelig tankerne væk fra den travle hverdag. Om morgenen vågnede vi op til en lækker morgenbuffet, som vi begge var ret begejstrede for, og så vendte vi snuden hjemad igen. Alt i alt kunne jeg sagtens bruge sådan et lille hotelophold igen, til lige at få koblet lidt mere af, det var så skønt med afkobling fra hverdagen. 🙂

Sponsorreret 

2 Comments

  • Jannik

    Faldt over bloggen ved et tilfælde, jeg har selv arbejdet på Helnan i køkkenet og ja morgen buffeten er genial, men lidt farligt for figuren når man som ansat kan spise det hver dag 🙂

    • Nanna

      Nøj hvor lækkert! Men ja, kunne levende forestille mig, at figuren hurtigt kunne tage form, ligeså snart det blev en daglig ting 😉

LEAVE A COMMENT