Sunde morgenmads opskrifter

morgenmad-skyr-jordbær-musli

I forårs-sommer perioden bloggede jeg om den nye sunde livstil jeg startede op på, hvor I fulgte mig lidt på vejen. Jeg fortalte en smule om min træning og lagde inspiration ind til sundt mad. Der er sket meget med denne sunde livsstil, siden jeg begyndte at gå på HHX efter sommerferien. Den er nemlig gået en smule den forkerte vej… Pludselig har der været så mange andre ting, at skulle koncentrerer sig om, og jeg har mistet lidt af min motivation, hvilket jeg tror stammer fra både at jeg ikke kan træne med min veninde Anne, som jeg plejede, da hun er et år i USA, og at jeg er kørt lidt surt i de samme gamle hold i fitness. Jeg holder mig dog stadig i gang, pånær lige nu her, fordi jeg tror jeg har fået noget der ligner en knæskade, og prøver at spise godt sundt, selvom det nogle gange kan være lidt svært, men her har I nogle af mine bud på en sund morgenmad.
Skyr, jordbær og lækker hjemmelavet musli. Denne omgang med jordbær er nok mest en “sommer morgenmad”, men lækker er den stadig, og man kan jo sagtens skifte jordbærene ud med andre frugter, som f.eks. æbler.
Meget ala. forrige morgenmad, denne er dog en lille synder, da den er med fedtfattigt jordbæryogurt og med mindre sukker, til de dage hvor man har brug for noget lidt mere sødt.
Her er det også jordbær yogurten der spiller ind, med noget frugt og et stykke rugbrød til den sidste lille sult. Jeg har det sådan, at jeg bliver nødt til at have et eller andet groft til min morgenmad for at kunne blive mæt, som musli eller rugbrød.
Havregrød med æblestykker fra et halvt æble og toppet med lidt blåbær. Jeg gør det at jeg hælder æble stykkerne i og rører dem rundt i et lille minut inden grøden er færdig. Så bliver havregrøden også ekstra frisk, i forhold til hvis man koger æblerne helt ud.
De lækre protein-pandekager, som jeg har blogget om før. Find opskriften her.

 

3 Comments

 • Regitze

  Hvor ser det sindssygt lækkert ud, jeg vil klart bruge opskrifterne til min morgenmad fremover!!
  Skal vi måske følges på vores blogge?? 🙂

  http://www.regitzemartine.blogspot.dk

 • Anne-Sofie Enevoldsen

  Mhmm alt for lækkert!
  Har du lyst til at følges? 😉

  Anne-Sofie <3

  • Nanna

   Ja meget! – Følger dig allerede 😉

LEAVE A COMMENT