Besøg hos restaurant Rivas

DSC_0002.JPG_effected

I går var jeg blevet inviteret til et arrangement på restaurant Rivas (den kvikke har måske allerede spottet mig på billedet, hvor jeg sidder og ser sød ud), for at afprøve et helt nyt koncept de har lanceret. Konceptet hedder “Hverdags spontanitet” og indeholder en ret så lækker velkomstdrink (jeg var nærmest helt in love, da jeg smagte den), en buffet, biografbillet og en 1,4 liters popcorn til BioCity. Alle disse ting får man til en pris af bare 199 kroner, og tilbudet gælder mandag-tirsdag-onsdag. Rivas er en persisk restaurant, og jeg må indrømme at jeg virkelig er ved at få smag for det persiske køkken, og især efter i går, det var virkelig nogle lækre retter, buffeten bød på, som I kan se, blev der heller ikke sparet på alverdens ting og sager, der skulle op på tallerkenen. Så jeg kan i hvert fald varmt anbefale jer, at springe ud i en omgang Hverdags Spontanitet! 🙂

Skulle I have lyst til at besøge restaurant Rivas, kan I gøre det i Fredensgade 22, Århus C.

3 Comments

 • Ida / Fashionlab

  Ihh, jeg er SÅ træt af at jeg ikke kunne komme 🙁 Det ser hyggeligt ud!

 • Malene

  Ser virkelig lækkert ud 😀
  Har overvejet stedet et par gange – må heller få taget mig sammen til at kigge forbi. I sær med det tilbud 🙂
  Malene

 • Rikke L

  Ej noget dejligt mad 🙂
  Ser ud til at i hyggede jer 😉
  /Rikke

LEAVE A COMMENT