Jeg’ i live!

DSC_0059.JPG_effected

Jeg’ i live (siger jeg mens jeg tænker på Burhan G og kommer med et halvgammelt nytårsbillede, hvor min ansigtsgrimasse bare er tip top). Den rene sandhed er egentlig at jeg render rundt halv død, eller måske levende død? I har ikke hørt fra læææææænge, og ja undskyldninger er der massevis af, og det er ikke dem, der er min plan at fortælle jer, nej, jeg vil da bare lige komme med en lille update på tiden der er gået, og sige at jeg fra dette indlæg af skyder en masse indlæg af igen (kan man sige det?). Så jeg håber I er friske på, stadig at følge med derude, for jeg har sgu savnet jer!

Update kommer her 😉 :
Jeg er begyndt på HHX langt om længe, mine “gamle” læsere ved, at det har været alt, hvad jeg har ville siden ja nærmest altid, og jeg er virkelig glad for det! Folk er søde og det hele er bare lige mig. Men wow hvor det trætter mig, jeg er så træt hver evig eneste dag, men det er helt sikkert alle de nye indtryk, for jeg husker præcis det samme var gældende i 10. klasse, samt med min sult, jeg spiser 24/7, og minder om en der er blevet sultet i flere måneder…
Så er jeg også blevet 17 år, jubiiii kun et år til jeg for alvor kan erobre alle byens diskoteker, det første halve år af 2014 bliver dødsens, fordi næsten alle jeg kender fylder 18 før mig… Men allermest trist af alt er, at jeg i år har endnu en veninde, som har efterladt mig, og rejst et år til USA, aaargh det er så hårdt, allerede så sent som i nat, havde jeg mareridt om, at jeg havde flere veninder som rejste afsted, uuugh frygtelig mareridt, det er fandme hårdt ikke at skulle se sine bedste veninder i så lang tid!

1 Comment

LEAVE A COMMENT