Den tidsløse perle

perle-smykker-øreringe

Er der et smykke jeg går rigtig meget med, er det mine små falske perleøreringe købt til noget like zero. Derfor har jeg tit overvejet kraftigt, om jeg egentlig skulle investere i et par ægte perleøreringe, netop fordi at perler er så tidsløse, og de bare går til alt. Det er jo nærmest et køb jeg ville kunne gå med til jeg bliver gammel og grå og dør, hvorefter de så kan gå videre i arv til børn og børnebørn, uden at gå af moden. (Hahaha, det lyder helt voldsomt at jeg allerede sidder og nævner mit kommende stamtræ :p ) Jeg ærger mig sådan over, at jeg ikke nåede at ønske mig et par inden min fødselsdag  (som er i dag, hæhæ) så jeg kunne få et par, men jeg kommer altid først i tanke om de mest fornuftige ønsker, når det er forsent, not nice, men jeg bliver vel klogere en dag, og begynder at skrive min ønskeseddel i god tid, så jeg får alt med, og ikke glemmer halvdelen af det jeg egentlig godt vil have. 🙂

De smukke perlesmykker ovenfor er fra mesenso.dk. 🙂

1 Comment

  • Ida

    Hvor er de virkelig smykke!! Og tidsløse ja 🙂

LEAVE A COMMENT