Postkort fra Tyrkiet

Tyrkiet-billeder redigeret4

Pt. er jeg så heldig at jeg sidder nede i det varme Tyrkiet, som jer der følger mig på insta nok allerede ved (@nannafrederiksen). Undskylder den manglende information på bloggen, men der kom ligesom bare aldrig et tidspunkt, hvor jeg syntes det passede at skrive? hahaha. Og pludselig blev jeg så travl og dagene op til fløj afsted med Grønkoncert og arbejde, og wupti så sad jeg i flyet og kunne endelig slappe af og protestere over alt for lidt benplads til mine lange stænger, hvorfor tænker de ikke på os høje mennesker? Som om det ikke var nok at jeg ligner et ti meter højt tårn hvis jeg tager højhælede på..

Anyways, jeg har nu været en uge i Tyrkiet, og nyder virkelig varmen fuldt ud. Hver dag slapper jeg af på enten luftmadras i vandet eller i en blunder på solsengen, når jeg ikke er i gang med en af de farvede pomfritter til vandaerobic eller for tvunget mig ud på lidt løbe- eller styrketræning, som næsten er nødvendigt, for hver dag lokker den kæmpe giga enorme all inclusive buffet med hundredevis af lækkerier. Ikke kun sunde, også et utal af søde lækre sager (please en eller anden, help meeee).
En af aftenerne har der været kæmpe beachparty, hvor der blev sendt varmluftsballoner (eller hvad de nu hedder) afsted, virkelig et flot syn (!), derudover var der også et kæmpe ildshow hvor de pustede ild osv. først ude i vandet på vandscooter og derefter kom de på land, virkelig imponerende!

Jeg har en uge igen inden jeg skal hjem, så tiden skal bare fortsætte med ren nydelse, inden jeg næsten direkte kommer til at smutte afsted til Smukfest, når jeg kommer hjem. 🙂 Nyder I også jeres ferie, og har I også været ude og rejse, i så fald hvor? 🙂

2 Comments

 • Michelle Eckert

  Årh, hvor ser der lækkert ud, bliver helt misundelig :o)
  Du har en skide lækker blog, kunne du måske tænke dig at følges? (-:

  Knus Michelle Eckert ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  • Nanna

   Det kan du også tro det er! 😉 – Mange tak skal du have, vil da lige tjekke din blog ud 🙂

LEAVE A COMMENT