Billeder på lærred

DSC_0006.JPG_effected

Hvad siger I så? Er disse billeder ikke bare flotte? Da jeg for et stykke tid siden fik lov til at få lavet et par billeder af SUMOpix, jublede jeg næsten, jeg har altid gerne ville have fremkaldt nogle billeder på lærred og have dem hængt op. Så det resulterede i et lidt fashionabelt billede og et billede med model Nanna ( 😉 ) har altid været så vild med det billede af mig selv, synes det ser helt prof ud, og så er det endda bare min veninde der har taget det, en god fotograf er hun, men modellen må vel også godt tage lidt af æren? Ha ha haaa 😉
Men jeg synes i hvert fald det at få fremkaldt sine billeder på lærred, giver et rigtig lækkert personligt udtryk, og jeg er allerede rigtig glad for mine to. I fremtiden kunne jeg sagtens finde på selv at få lavet flere, at vælge de her to tog mig 100 år, jeg tror næsten, jeg ville kunne gå amok med de her lærreder, så mon ikke jeg får sneget mig nogle ekstra ind, når jeg skal have lavet mit værelse lidt om efter ferien? 😉 Og i så fald ville jeg også godt bruge SUMOpix igen, jeg synes virkelig at servicen og billederne er helt i top, og hvis man bor tæt på dem, hvilket jeg gjorde, kan man også hente billederne hos dem, og slippe for portoen, skide smart! Jeg har også en veninde, der før har bestilt hos dem, og hun har også været rigtig tilfreds med både SUMOpix og hendes billede. Men lad mig høre, hvad synes I om billederne?

 

 

Sponsoreret 

 

 

5 Comments

 • Mia

  Det ser helt vildt godt ud! 🙂 Wauw!

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com

 • Christina

  Dejligt billede, jeg har også tænkt på at få fremkaldt nogen fotolærreder. Jeg kan dog ikke helt bestemme mig for hvor. jeg har prøvet at finde forskellige test på nettet, bl.a. http://fotofremkaldelse.net/ men det er vist kun normale billeder, dog ser Pixum ud til at få gode anmeldelser. Hvad ville dit billede i samme størrelse koste hos Sumopix?

  Mvh

  Christina

  • Nanna

   Jeg tror virkelig også at det kan være en jungle derude på fotomarkedet. Min størrelse billede kostede vidst omkring 130-150 pr stk, og jeg er virkelig tilfreds med kvaliteten 🙂

 • Christina

  Det var ikke så galt, tak for det 🙂

LEAVE A COMMENT