A seek day

Syg-jordbær-oliven-æble-the

Det er ferie og jeg ligger syg, typisk da også. Så jeg besluttede mig for, at forkæle mig selv med små jordbær-, oliven- og æblegodbidder og en omgang Sex and the city. Sex and the city er virkelig altid dagens redning når man er syg, hvad siger I? 🙂 Nu håber jeg bare at jeg kan blive frisk til i morgen, hvor det gode vejr lige så stille skulle begynde at blomstre frem i det danske land, jeg er ved at blive ret misundelig og deprimeret over at se på alle de solrige snapchats min veninde sender. Jeg vil også afsted til udlandet nuuuuuu.

3 Comments

 • Michelle Eckert

  God bedring! Sex & the City er bare det bedste! – Bedste tøseserie på jorden! 🙂

  Super fed blog, kunne du tænke dig at følges? (-:

  Knus Michelle Eckert ♥
  http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/

  • Nanna

   Tak skal du have! – Ja, Sex and the city serien er, og bliver, til evig tid min yndlings serie 🙂

 • Frederikke

  Åh, Sex and the city er det bedste!

LEAVE A COMMENT