Engelsk-gik-dårligt-trøste-gave

DSC_0035.JPG_effected-001

Jeg var oppe i engelsk i mandags, og det gik bare så pisse meget af lort til, og jeg var så ked af det, at jeg græd da jeg kom ud. Selv min lærer sagde at han havde regnet med at han skulle give mig en højre karakter, fordi han vidste jeg var god nok til det, men han skulle jo bedømme på dagens præstation, og den var bare sænket fordi jeg var så nervøs. Jeg ved godt at 10. klasse egentlig ikke rigtig tæller, for hva’ faen, jeg skal jo på HHX næste år, men bare ordret “eksamen” giver mig myrekryb, og kan ikke lade værre med at påvirke mig.
Så jeg måtte jo trøste mig selv, og hvordan gør man det? Ja jeg syntes sgu jeg fortjente den Decadenttaske, jeg har stået pillet ved, med hjerter i øjnene, hver evig eneste gang jeg har været i Salling i over et halvt år. Så nu er den min, og jeg kan stadig ikke lade værre med at pille ved den og stikke næsen ned i den bare for at lugte til det lækre læder 🙂

I morgen står den så på dansk eksamen, men det skal nok komme til at gå godt (7, 9, 13), for dansk er alligevel en af mine stærke sider, og dansk kan man altid forklarer sig ud af. Fredag står den på tysk, ak og ve. Jeg er god til tysk, bedre end til engelsk, men at jeg skal lære at snakke 7 minutter udenad og kunne føre en samtale efter, det virker simpelthen for sygt. Men det skal gå godt, min pung har simpelthen ikke råd til endnu en dårlig eksamen (selvom buksedragten fra dette indlæg egentlig kunne være meget lækker til Decadenten… 😉 )

6 Comments

 • Anne

  Jeg er ked af at høre, at din eksamen gik dårligt, men fra den lyse side fik du da en lækker taske ud af det 😉 Held og lykke med dansk og tysk 🙂

  Knus Anne – etnipsalt.blogspot.dk

  • Nanna

   Ja, en Dacadent er jo heller ikke helt dårligt! – Tak skal du have! 🙂

 • Mia

  Elsker Decadent – De laver virkelig de fineste tasker!
  Jeg har den samme bare i den lille skulder udgave og jeg elsker den!
  Held&Lykke med din eksamen imorgen og de næste par dage også! 🙂

  eslublog.blogspot.se

  • Nanna

   Ja, deres tasker er simpelthen så flottte, så flotte, så flotte! – Tak skal du have! 🙂

 • Louise Vinther

  Jeg klarede også min engelsk eksamen i 9 VIRKELIG dårligt. Jeg blev simpelthen også så ked af det, jeg startede på HHX i Aalborg, og jeg blev så meget til mundtlig engelsk og nu sidder jeg med 10 og 12 taller i mundtlig engelsk! Og du skal nok klare de sidste godt. Men lækker taske:-D

  • Nanna

   Åh hvor skønt, så er der da håb forude for mig! 🙂

LEAVE A COMMENT