Late night shopping

Opdateret for nylig19

Det var simpelthen helt uimodståeligt med lidt late night shopping da jeg læste at man kunne få 20% rabat inde på asos med koden asoscostume, hvis man købte for over 403 kr. I kurven røg disse to ting, begge med rigtig flotte rygdetaljer. Jeg er virkelig begyndt at få øjnene op for de rygdetajler her på det sidste, de gør bare et eller andet ekstra fint. Den sorte top kan købes her, og den mintgrønne strik her.  Udover at være en tur fordi ASOS, kiggede jeg også forbi bikester.dk, som har et stort udvalg inden for udstyr til cykeltræning. Det er helt oplagt nu, hvor vejret bliver bedre. Er der nogle af jer som træner udendørs? Hvis der er, så se udvalget her 

 

Eksamen i dag var lidt af et helvede, vi var flere der syntes, at prøven var meget svære, end alle dem vi har lavet hele året, og når engelsk ikke er min stærke side, er det noget bæ (derfor var aftens shopping også lidt trøste shop 😉 ). Dog hjalp det også lidt på humøret efter, da jeg var til reception med nogle af tøserne, ved en af min veninders far som åbner café, hvor vi rigtig fik lov at smovse os i alle mulige lækkerier. 🙂

4 Comments

 • Ida / Fashionlab

  Ej hvor surt Nanna! Jeg håber, det er gået bedre end forventet 🙂

  Og trøsteshopping er mere end fair – Jeg er især helt vild med den minty strik 🙂

  • Nanna

   Ja, det er jo det, det er med at shoppe lige så snart der er en undskyldning for det! 😉

 • Camilla // Colombe de la paix

  Den er godt nok pæn den sweater!! Elsker mintgrøn 🙂

  • Nanna

   Ja må virkelig også sige jeg er helt skudt i den, har kigget på den så længe, og nu er den snart miiin 😀

LEAVE A COMMENT