Outfit

Outfit

Jumpsuit Only    Collar Pieces    Sweatshirt Pieces    Shoes Shoe biz

Et outfit fra sidste uge af, hvor jeg følte at jeg havde fået sammensat et rigtig smart, behageligt, afslappet men stadig fint outfit. MEN men men, komfortabelt var det vidst ikke… Jeg havde ikke lige tænkt over, at hver gang jeg skulle på toilettet, måtte jeg af med både skjortekrave og trøje. Ikke lige så smart for en der har verdens mindste blære.. 😉

I dag står den på momse-besøg, skypening med to af mine veninder i USA (jubiiiii, de kommer snart hjem!) og en smule eksamensforberedelse, i morgen begynder mine skriftlige eksaminer jo. Og Forresten, det har jeg jo slet ikke fået sagt, jeg er f-u-c-k-i-n-g glad (! ! !) i fredags fik jeg brev om, at jeg var kommet ind på HHX, og ikke nok det, så var det den som der ligger 10 minutter væk på cykel, og lige præcis den linje jeg allerhelst ville have, nemlig Innovation med tysk! Jeg har været noget af det gladeste lige siden, jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme ind på den, fordi jeg havde hørt om, at der var så mange, der ikke havde fået den sidste år, men jeg fik den og hvor er det bare super fedt! 😀

4 Comments

 • Camilla // Colombe de la paix

  Rigtig fint outfit omend lidt besværligt 😉 Og tillykke med det!

  • Nanna

   Tak 🙂

 • Ida / Fashionlab

  Hvor er det fedt for dig Nanna – Tillykke med optagelsen 🙂

  Haha – Det lyder upraktisk! Til gengæld er det enormt pænt, og som du selv siger, er der en perfekt balance mellem det casual og det stilede!

  • Nanna

   Mange tak skal du have! 🙂

LEAVE A COMMENT