Søssers konfirmation

Opdateret for nylig18

I fredags havde min søster konfirmation. Det var en rigtig stor dag, og hun stod rigtig og lyste op som den smukkeste inde i kirken, hvor hun derefter blev fejret godt og grundigt med sang og taler, og så det lækreste mad, alt hvad der skal til, til sådan en konfi.
Allerede fra morgenstunden af kl. 7, kom en stylist og sminkede hende og satte hendes hår meget meget smukt op. Det var virkelig så fint. Tænkte at det kunne være en god inspiration til jer derude? 🙂

Nu vil jeg se og få lavet lidt lektier, det er hårdt at være tilbage efter lockouten, vi har i hvert fald lige nogle ting, der skal hentes lidt ind på og bagefter vil jeg smutte til bikini bootcamp – ja jeg holder stadig den sunde livsstil!!  God aften til jer kære læsere! 🙂

5 Comments

 • Julie

  Hvor er din kjole fra? 🙂

  • Nanna

   Den er fra Vila 🙂

 • Ida / Fashionlab

  Hvor ser hun glad og stolt ud! Og så er jeg helt vild med kjolen, både snit, længde og strukturen i materialet – Jeg ville sådan ønske at de knælange kjoler var fremme da jeg blev konfirmeret (for 11 år siden) 🙂

  Tillykke med hende!

 • Julie / It´s My Passions

  Ser ud til at have været en god dag og sikke fin din kjole er 🙂

  http://www.itsmypassions.dk

 • konfirmation

  Sikke noget lækkert mad i fik til din søsters konfirmation, bliver helt lækkersulten 🙂

LEAVE A COMMENT