Sunde måltider + ny livsstil

morgenmad-havregrød-med-æbler-blåbær

sund-salatskyr-mango-passionrugbrød-avocado-hytteostSommeren presser sig snart på, og blogland bugner med folk der vil begynde at være sunde og lækre lige nu. Og hvem vil ikke det? Jeg vil også være lækker her op til sommeren. Ikke sagt at jeg ikke er det i forvejen (skulle ikke forståes på ego-måden), men alle vil da gerne have lidt af maveflæsket væk og have lidt mere markerede muskler, vil de ikke? Jeg er i hvert fald ikke i tvivl, derfor har jeg nu begivet mig ud i en ny sund livsstil, og nej det er ikke en af dem dér du må overhovedet ikke rører ved slik, spis kun grønt, grønt, grønt og jeg ved ikke hvad folk begynder på af latterlige ting de ikke må spise.

Nej, jeg prøver i hverdagene at holde mig så sund som muligt, ryger der en eller to cookies ned, eller kommer jeg til at hapse tre kammerjunker (hvilket jeg er let tilbøjelig til), tænker jeg overhovedet ikke over det, bare det ikke sker flere gange. Når vi så når til fredagaften, må jeg fråse resten af weekenden ud, selvfølgelig med måde, men det gør ikke noget at der ryger lidt ekstra indenbors.  Jeg ved, at jeg ligeså godt kan droppe at holde mig helt ren for slik og søde sager, da det er umuligt for det sliksyge lille barn inde i mig, hvis mund konstant savler efter slik, men i og med at jeg før i tiden spiste søde sager næsten hver dag, er det jo også en stor nedskærelse, som jeg samtidig ved jeg stadig kan klare. Man kan jo ligeså godt starte med at være realistisk.
Mht. måltider (det er her billedinspirationen kommer i spil) spiser jeg havregrød med æblestykker hver dag til morgenmad, i hverdagene altså, og så i weekenden tillader jeg mig selv at fråse lidt igen, ved at give mig selv lov til boller med ost, smør, pålægschokolade osv. Til frokost laver jeg mig enten en lækker salat eller et par ristede rugbrøder med avocado og hytteost, og som sund snack dertil kan jeg godt hapse en lille skyr med smag. Har I andre gode sunde måltider? Så hold jer endelig ikke tilbage, så er jeg mere end interesseret! Aftensmaden er jeg ikke selv den helt store herre over, og den lader jeg mine forældre bestemme over. Hæhæhæ.

Går vi helt til bunds i det hele, kommer vi jo også til træningen. I Fitness World er jeg begyndt at gå på deres bikini bootcamp hold. Og lad mig sige jer, disse hold er virkelig noget der giver sved på panden!! Efter sådan en hård time føler man sig som et nyt menneske. Sådan synes jeg egentlig generelt det er efter en træning, man skal sgu bare lige være god til at give sig selv det spark i røven, der får en til at tage afsted. Og det har jeg altså nemmest ved at give mig selv, ved at tilmelde mig et hold, og igen endnu lettere når det er et hold som disse bikini bootcamp hold, man virkelig hurtigt kan mærke tager kegler. Nu foregår disse bikini bootcamp hold godt nok kun i 8 uger, men i de her 8 uger vil jeg også prøve på, mindst at komme til dem tre gange om ugen, og derudover to gange om ugen få løbet mig en stille og rolig tur, eller tage på andre former for hold som Stram op eller Latinmix der ellers er mine andre fortrukne hold. Og sidst men ikke mindst, vil jeg prøve at få brugt min hulahopring så vidt muligt 10 minutter om dagen alle ugens syv dage.
Jeg begyndte på alt dette i sidste uge, og kan allerede se og mærke på mig selv at det er ved at tage form, så sommer 2013 here I cooooome! 😉

Jeg håber at I kunne bruge dette indlæg med min holdning og hvad jeg gør til noget, og at det ikke var alt for langt og tungt. 🙂

 

9 Comments

 • Ziska

  Du har lige givet mig mega god inspiration til min mad imorgen! De der hytteost-avocado madder ser jo alt alt alt for lækre ud. Det samme gør salaten!
  Tak! <3

  • Nanna

   Åh det er jeg glad for at høre! Hytteost-avocado madder er også bare noget af det aller lækreste! 🙂

 • Faymary Huish

  Jeg er også igang med at gøre mig klar til sommeren, det er hårdt, men det er helt sikkert det værd, når man skal til at hoppe i badetøjet!

  /

  http://faymaryhuish.bloggersdelight.dk/

  • Nanna

   Ja helt sikkert, det er det hele værd, og man har god grund til at være stolt af sig selv! 🙂

 • Mia

  Godt indlæg og sikke nogen lækre billeder 🙂

  Håber du har lyst til at kigge forbi?
  http://www.mia-myself-and-i.blogspot.dk

  Knus Mia

  • Nanna

   Mange tak! – Jeg skal da nok lige få kigget forbi 🙂

 • michelle pedersen

  hvor skønt at se et ordenligt indlæg om at blive “bikini lækker”
  var ved at blive så træt af alle i bloglands urealistiske måde at se det på, og at nu skal de lige smide 10 kilo inden sommeren starter 🙂
  meget inspirations fyldt indlæg 🙂

  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  • Nanna

   Ja, det præcis det samme er jeg! Fair nok hvis folk tror de kan holde det, men det er sgu de færreste og, kun mest viljestærke, der kan de, og at gå fra den ene dag til den anden er kun endnu sværere, og lyder næsten kun endnu mere urealistisk. – Og mange tak! 🙂

 • Ane Marie

  Hvor ser det lækkert og dejlig sund ud!

LEAVE A COMMENT