Farvel hr. og fru. bums!

Som mange andre ‘unge mennesker’ døjer jeg også lidt med bumser, så derfor vil jeg vise hvad jeg bruger til at fjerne de klamme sataner! Først og fremmest bruger jeg Basiron 10% hver aften, som jeg påfører på mine bumser, for folk der starter med at bruge det anbefaler de på apoteket at man starter med en 5%. To gange om ugen bruger jeg så en dybtrensendemaske fra Matas, det er nødvendigt at man bruger den to gange om ugen for at få den til at virke ordenligt, den skal man så smøre i hele ansigtet hvis det ikke kom som nogen overraskelse. Vupti om noget tid mister du en masse bumser! (-:

2 Comments

 • Line

  Clindoxyl gel er virkelig også godt, hvis du har svært ved at få ram på bumserne. Cremen skulle hæmme bakterierne i at voske ved at opløse hundormene også farver det heller ikke ens håndklæder som Basiron gør.
  Er ikke sikker på om du skal have recept for at købe det..
  men det er ihvertfald et rigtigt godt produkt 🙂

  • Nanna

   Tak tippet, det kunne være at jeg skulle teste det en dag 🙂

LEAVE A COMMENT