Tirsdagens outfit

dagens-outfit-mode-tøj

dagens-outfit-mode-tøjdagens-outfit-mode-sko-lynlås-detaljedagens-outfit-mode-tøjJacket H&M     T-shirt Gina Tricot     Trousers H&M     Shoes Defeeter     Bag Vintage     Scarf H&M

Sådan så jeg ud i tirsdags, hvor jeg havde været lidt krea og binde mit tørklæde til en sløjfe om taskehanken, mærkligt? Ja, men jeg kunne ikke lade værre, syntes det stod så fint til t-shirten, så det måtte på, selvom jeg egentlig ikke kunne finde ud af hvad jeg synes om det. Men mode er vel også at springe ud i noget nyt mærkeligt ind i mellem?
Nå, nu vil jeg begynde at pakke min taske og smutte afsted til bikini bootcamp i Fitness world, nogle af jer der har prøvet det? Det er min første gang i dag, jeg er rigtig spændt på at se hvad det er for noget, for det lyder jo som et koncept skabt lige til mig! 🙂

(Og forresten, læg lige mærke til det flotte indgraverede mønster der er på bukserne, det var lidt svært at fange, men kan ses nogenlunde på anden sidste billede. Jeg elsker det virkelig, synes det er så smukt, det var derfor disse bukser bare måtte ejes!)

14 Comments

 • Camilla // Colombe de la paix

  Virkelig fin detalje på bukserne! Kan godt forstå at du måtte eje dem! 🙂

  • Camilla // Colombe de la paix

   Syntes at de var så fine at jeg har overtalt min far til at give mig dem i fødselsdagsgave! 😀

   • Nanna

    Ej hvor skønt! Det er så fedt, når man selv lige kan være med til at påvirke fødselsdagsgaverne lidt 🙂

  • Nanna

   Ja ikke også? 😀

 • Ida / Fashionlab

  De er virkelig fine de bukser! Og så er længden helt perfekt 🙂

  • Nanna

   Ja, det er perfekt tilpassede til det halv varme vejr, og længden får bare lynlås-detaljen til at fremstå endnu finere! 🙂

 • flora

  Hvor er du bare smuk!

  Kunne du evt. have lyst til at deltage i min nye Give Away om et par fine øreringe?
  så deltag lige her: http://ablogbyflora.blogspot.dk/2013/04/give-away-vind-et-par-valgfrie-reringe.html

  • Nanna

   Mange tak, hvor er du sød! – Jeg går da lige ind og tjekker 😉

 • Stefanie

  Virkelig fint outfit 🙂

  • Nanna

   Tak 🙂

 • Katrine Guldbæk

  Hvor ser du skøn ud og bukserne er vildt fede med deltajerne bagpå 🙂

  • Nanna

   Ih tak, ja detaljerne bagpå er så flotte. 😀

 • Anne Cathrine

  Nøj nogle fine bukser, er helt vild med det flotte mønster!

  • Nanna

   Også jeg, mønsteret sagde alt, jeg måtte jo bare eje dem 🙂

LEAVE A COMMENT