Insta life

Jeg har efterhånden været en del fraværende fra bloggen den sidste måneds tid, hvilket jeg selv synes har været super øv. Men mange af mine dage har været super travle på alle mulige måder, så jeg har slet ikke haft noget overskud. Så derfor giver jeg jer lige en omgang, hvor I kan se nogle af de ting jeg egentlig har foretaget mig. Vil i følge mig på instagram fremover er det @nannafrederiksen. Og så skal jeg nok til at få gjordt noget ved min dårlige blogning.
Jeg har været ude ved min momse og blive godt og grundigt forkælet med diverse lækkerier. // Hygget med peanuts i tysktimen. // Været til et par fødselsdage på Skru ned  sammen med Anne. // Jeg har været ude at bowle med Sofie og Øm, og så blev vi endda kørt frem og tilbage, fordi han lige havde fået kørekort. Hæhæhæ elsker at blive kørt rundt af mine venner. Jeg har været ude at shopppe amok med min søde Momi. // Fjollet med kære søs. // Været endnu mere på Skru ned med Anne. // Spist vafler og drukket smoothie på Underground. // Været til Envii event med de lækreste cupcakes og drikkelse.
Arbejdet hårdt for føden. // Drukket Chai latté og spist snøfler // Beundret mine cluthes og nogle af mine smykker.

I dag er jeg så småt begyndt at rydde op i mit tøj, et længere projekt jeg ikke magter ret lang tid af gangen, synes det er så uoverkommeligt, at skulle tage stilling til om jeg får brugt alle mine skønne ting. Ellers har jeg bare tullet rundt, og senere i aften skal jeg til fødselsdag inde på Mini golfen. 🙂

LEAVE A COMMENT