Min Mac babe er blevet pink!

DSC_0007.JPG_effected-004

Er min Mac babe ikke bare blevet flot med dens nye pink cover? Det gør den bare ekstra girly, lækker og personlig, og jeg må indrømme, at jeg er blevet bare lidt gladere for min Mac, selvom jeg ikke troede, det var muligt. Og ja, så er plusset jo også, at ikke nok med den bliver smukkere, så bliver den jo også godt beskyttet, hvilket er perfekt for sådan en klods som mig, der allerede har tabt min Mac to gange på gulvet (min computer-følsomme daddy går amok, når han læser det her…) og jeg må indrømme, at jeg føler mig ret heldig over, at den endnu ikke er kommet noget til, af dens uheldige styrt. Nogle gange har jeg faktisk haft mareridt om, at jeg tabe den, og den gik i tusinder af småstykker, (måske er jeg ligeså computer-følsom som min dad?) men det behøver jeg i hvert fald ikke rende rundt og være så bange for skal ske nu. 🙂

Skulle I være interesseret i at få et ligeså labert cover kan I købe det her på siden Coverme.dk, hvor der også er mulighed for at få det i andre farver, hvis farven pink ikke lige er din. 😉

Sponsoreret

3 Comments

LEAVE A COMMENT