Envii event

DSC_0007.JPG_effected-002

I går aftes var jeg til Envii event, hvor der var mulighed for at preshoppe Trine og Sofies nye forårskollektioner for Envii. Det var et rigtig lækkert event, hvor der blev serveret de lækreste cupcakes, drikkelser og masser af lyserødt slik, det sagde lidt av, til mit ellers nu så sunde liv, hvor jeg så vidt muligt prøver at holde mig fra de søde sager i hverdagen, men i går var der jo en anledning til at lade værre, så måtte jeg jo tage den. 😉 I aftens anledning var der også 25% på begge kollektionerne, og jeg måtte virkelig trække i mig selv, for ikke at købe mere, end den ene ting jeg kom hjem med, for wow hvor har de spækket deres kollektioner med en masse fede lækre ting! I kan virkelig godt glæde jer til, at de begge kommer online i morgen!
Til eventets slut fik vi alle udleveret en goodiebag med en masse lækkert, så skønt, elsker at få en goodiebag prop fyldt med lidt af hvert. 🙂

2 Comments

  • Katrine Guldbæk

    Hvor ser det hyggeligt ud. Vil vildt gerne selv have været afsted, men en omgang influenza måtte lade mig blive hjemme :-(. Glæder mig til at se, hvad du har købt 😀

    • Nanna

      Åh hvor træls, du må have rigtig god bedring!

LEAVE A COMMENT