En aften med gys…

Her til aftes var jeg i skole, min lærer havde inviteret os alle til at se en gyserfilm på skolen, som en del af undervisningen. Inden vi så filmen fik vi at vide at den var helt sand. Der gik rygter om at der var en heks i en skov, som der havde dræbt mange mennesker, tre unge ville lave en dokumentar om det, så de tog videokamera med, 10 år efter var der ikke hørt noget fra dem, en dag var der en der fandt en rygsæk i skoven med de unges videokamera. De klip er så lavet til en film nu. Vi så den alle sammen med skræk, tænk at det var sket i virkeligheden! I kan se traileren HER,jeg undskylder de andre undertekster..

… også var der lige det, at efter vi havde set filmen fik vi at vide at det hele bare var en stor joke, det var nogle skuespillere der havde lavet den, og bildt hele verdenen alt det dér ind, der var slet ingen der var døde. d;

LEAVE A COMMENT