Easy peasy DIY necklace

DSC_0024.JPG_effected

Min lillesøster er virkelig krea, det må jeg give hende. For et stykke tid siden sad hun i kedsomhed og viklede et bånd rundt om hendes halskæde, hvilket endte med at blive til denne halskæde. Mega easy peasy, en halskæde, bånd og lim, så er vi kørende. Jeg synes personligt at den er rigtig fed, og har da også haft lånt den lidt, hvad siger I? 🙂

I dag ligger jeg og slapper den lidt af, inden jeg i aften skal til Stram op og arbejde de næste to dage, så næste måned kan blive lidt sjovere på det økonomiskeplan. Jeg har nemlig været syg, så jeg har desværre, mod min vilje, blevet nød til at sige farvel til et par timer…

 

5 Comments

 • Jasmina

  Mega cool DIY projekt 🙂

 • Cfashion

  Meget kreativt 🙂 Hvor er halskæden fra? Og hvilken slags bånd har din søster brugt??
  /Camilla

  • Nanna

   Halskæden er fra Gina Tricot, jeg ved egentlig ikke hvilken slags bånd det er, det var bare et lille stykke vi havde liggende. 🙂

 • Isabella Pernille

  Den er faktisk blevet super fed! 😀

 • Michella

  Det ser faktisk super fedt ud! Det kunne være man skulle prøve det.

  Fin blog. Vil du ikke tage et kig forbi min?
  http://nudeblack.blogspot.dk/

LEAVE A COMMENT