Outfit yeeeah

DSC_0065

                                  Angora knit Vila    Shorts Jofama by Kenza    Angora socks Monki    Boots H&M    Necklace H&M

Wuup wuup wuups, og jeg er tilbage igen fyldt med energi, og dog, jeg er begyndt at træne hold nede i Fitness World, og en omgang Stram op tirsdag aften og onsdag morgen, har fucket mine arme fuldstændig op, så det føles som en fæl krampe, hver gang jeg bevæger dem. Hola hey for overanstrengelse, så lad os kalde det fyldt med blogenergi i stedet for. 

I får her lige et outfit, som er taget for godt og vel en uge siden. Jeg er iført min dejlig varme angorastrik, som virkelig er noget af det eneste sådan en frossenpind som mig, kan holde varmen i. Jeg havde også mine dejlig bløde angorasokker på, synes at det er sådan en sød detalje til, at de lige stikker lidt op af støvlen. Og ja, sidst men ikke mindst, er jeg iført mine meget højt elskede shorts. 🙂

Jeg ønsker jer alle en glædelig valentinsdag fyldt med kærlighed!

 

13 Comments

 • Ida / Fashionlab

  Wow Nanna!! Det er virkelig et lækkert outfit – Elsker at det er så gennemført med sort/hvid tilsat sølv og gule detaljer som tilmed passer til de synlige lynlåse 🙂

  • Nanna

   Mange tak, synes også selv at dette outfit bare er for lækkert 🙂

 • Katrine Guldbæk

  Skønt outfit. Jeg kan mærke, at jeg lige skal holde en lille pause fra angora – bliver så irriteret på det, når der er hår og fnulder over det hele :p

  • Nanna

   Åh, det er virkelig også bare det største minus ved angora, det fnuldrer som bare fanden. En angorastrik som ikke fæller, ville være helt genial! 🙂

 • Julie P.

  Så fint et outfit – er støvlerne fra H&M de her?
  http://www.hm.com/dk/product/08822?article=08822-A
  Jeg har nemlig overvejet at købe dem, hvis det er dem, hvordan er de så størrelsesmæssigt? 🙂

  • Nanna

   Jeps det er dem, de er meget normale i størrelsen, jeg bruger i hvert fald samme størrelse i dem, som jeg gør i mine fleste andre sko. Og så er de rigtig lækre, jeg synes virkelig at du skal købe dem! 🙂

   • Julie P.

    Fedt! De er på vej hjem til mig nu 😀

    • Nanna

     Det vil du ikke fortryde! 🙂

 • Nicoline Berthy

  Jeg er helt vild med angorastrikken, den er så fin. 🙂

 • Jasmina

  Rigtig fin trøje 🙂

 • Karina

  Super cool outfit 🙂

 • Louise

  Ej hvor er det bare et lækkert outfit, virkelig gennemført!
  Jeg elsker shorts’ne og synes du har stylet dem så lækkert 😀
  Og nå ja, så synes jeg også det er en sød detalje, at man lige kan se strømperne 😀

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  • Nanna

   Som du dog bare gør mig glad Louise, mange tak skal du have! 🙂

LEAVE A COMMENT