Creative ideas

150904_296427650479894_822975166_n-001

I dag gjorde jeg mig et fund af en facebook fanside! Hahaha hvor lyder det latterligt og helt forkert, men siden er langt fra latterlig; den hedder, ligesom overskriften så fint siger, Creative ideas, og der er virkelig meget inspiration at finde derinde. Alt fra inspiration til bolig indretning og tøj til fede DIY-projekter og nail art mm. Der ligger virkelig stakkevis af lækre album derinde, og jeg har langt fra luret dem alle af endnu.
En ting der især inspirerede mig derinde, var den ovenstående DIY palle-seng, det er da helt i gennem sygt og fantastisk, at man kan komme på sådan en ide, den er jo alt for cool. Så damer, lad ikke jeres øjne gå glip af denne guffede fanside! 🙂

Jeg har også gjort mig et fund af et spil i dag, jeg er nemlig blevet helt besat af Candy Crush, og sidder lige nu og er ved at gå helt amok over, at jeg ikke kan komme videre og ikke har flere liv, bare lige for også at komme ind på mit liv som gamer….

5 Comments

 • Katrine Guldbæk

  Jeg er helt vild med lysestagerne – det tror jeg, at jeg vil prøve at lave 🙂

 • Lena

  Mega fed DIY seng med paller! Elsker den 😀

  • Nanna

   Ja, den er så feeed! 😀

 • Frederikke

  Hej 🙂 super fed seng!! Passer den til en 180×200 madras? Og hvilken størrelse paller er i brug? Vil nemlig lave en sådan seng, men er i tvivl om det med størrelsen..
  Mvh Frederikke

  • Nanna

   Hej Frederikke, ja den er syyygt fed! – Jeg ved desværre ikke hvad målene på sengen er, da det bare er et billede jeg har fundet 🙂

LEAVE A COMMENT