6 CRAZY facts om mig

sød-smilende-pige-nanna-frederiksen

1. Da jeg var lille, ville jeg være punker, fordi jeg var sååå vild med Avril Lavigne, som dengang var mit livs aller største idol.

2. Det er næsten dybt umuligt for mig at falde i søvn med sokker på, jeg kan ligge flere timer i sengen og prøve at falde i søvn med dem på, uden der sker noget, først når jeg tager dem af.

3. Jeg har en syg samlermani på mascara’er, og har pt. 10 liggende (har trods alt fået ryddet lidt ud), flere af dem er egentlig opbrugte, men jeg har dem i troen om, at jeg nok godt liiige kan få lidt mere ud af dem, andre er bare dårlige, men synd at smide ud når de er helt ubrugte, og ja nogen bruger jeg bare ikke, men håber på at jeg en dag kommer til det.

4. Jeg synes noget af det mest skumle mad er røde pølser og varme champingon, ad ad AD.

5. Jeg er meget spirrituel og tror på ånder, horoskoper og på at drømme betyder noget, og er der for at advare os og give os tegn. Derfor tyder jeg også mine egne drømme, og har også nogle gange drømt noget, som senere er sket i virkeligheden.

6. Jeg er vildt mørkeræd (mest når jeg er alene) og har derfor en lyskæde tændt hver nat, når jeg skal sove.

Så var det på tide, at I fik lidt mere at vide om mig og nogle af mine lidt underlige sider. Jeg er spændt på hvilke facts der undrede jer mest? 🙂

I dag har jeg været oppe til åbent hus på HHX og lige få lidt mere at vide, om den linje jeg skal på, selvom jeg egentlig ikke rigtig fik noget at vide, som jeg ikke vidste i forvejen. Jeg blev kun endnu mere bekræftet i, at det er den jeg skal vælge. Ellers har jeg brugt dagen på mine ski’e lektier, og skal i aften op til Carina, som er hjemme fra efterskole i denne weekend, såååå lækkert! 🙂

8 Comments

 • Anna-Nathalie

  Haha hvor sjovt! Jeg kan virkelig heller ikke sove med sokker på….det er så underligt!!

  • Nanna

   Ja, det er virkelig en skør ting!

 • Sofie Kn

  Hahah hvor var det sjovt læse, Har selv været fuldstændig vild med avril lavigne :D:D
  og jeg gemmer også på mine mascara selvom de er helt brugt :b
  Pt. har jeg en der gået i stykker så den slet ikke duer – men smider jeg den ud NOPE – for det kan jo være den virker imorgen :b

  • Nanna

   Ja, det er jo det, man ved jo aldrig om der skulle ske et lille mirakel, som sagde WUPTI, og så virkede mascaraen igen :p

 • Kit // A + K = ♥

  Den med sokkerne er jeg med på. Jeg tager dem af, uden selv at lægge mærke til det, så snart jeg begynder at blive søvnig (:

  • Nanna

   Hahaha, jeg gør præcis det samme! Hver gang sokkerne er røget af, så ved jeg at jeg snart falder i søvn 🙂

 • Fie

  Hej Nanna.
  Super fedt indlæg! Jeg har mange af tingene tilfælles med dig, hehe 🙂
  Hvilken linje skal du have på HHX?
  Kram

  • Nanna

   Ej hvor sjovt! – Jeg skal på Innovation med tysk 🙂

LEAVE A COMMENT