Marc Jacobs wanties

 

Marc Jacobs wanties

Ååååh mit kære Marc Jacobs… Jeg render rundt, og er så forelsket i så mange ting derfra, dette er kun et udpluk, jeg kunne sagtens bruge endnu flere ting til min samling. Her forleden var jeg vildt tæt på at købe det smukke ur, men jeg havde selvfølgelig glemt alt om at der også skulle tillægges told, så det blev ikke til noget, men det skal uden tvivl snart havne i min skønne samling. Jeg kunne også vildt godt tænke mig et par af ballerina skoene, det kunne være så fint lige at have iført sig en af deres “musse-sko” her til sommer, selvom min mor vil synes, det vil være skrækkeligt, hvis jeg køber sådan et par, hun synes at de er så frygtelig grimme, men I må da indrømme at de er lidt søde? 🙂 Der er simpelhen ikke nogen grænser for, hvor længe jeg kunne blive ved med at snakke om alle de Marc Jacobs ting jeg vil have, jeg synes, at jeg har gode undskyldninger for at eje det hele 😉 Hvad med jer, har I også nogle Marc Jacobs forelskelser? 🙂

11 Comments

 • Ida / Fashionlab

  Det ur, det vil jeg simpelthen så gerne eje 🙂

 • Jasmina

  Jeg synes, at tasken er ret fed 🙂

 • Cfashion

  Sikke nogle fine MJ sager!!! Jeg er vild med skoene, øreringene, tasken og så kunne jeg da godt bruge det fine cover 🙂
  /Camilla

  • Nanna

   Hæhæhæ, kan mærke, at du også har nemt ved at forelske dig i de lækre MJ ting 😉

 • Julie Hedegaard

  fandt øreringe og iphone cover mega billigt, var tæt på at købe iphone cover til dig men viste ikke om du ville kunne lide det <3

  • Nanna

   Eeeej, jeg ville have elsket et iPhonecover! <3

 • nuria

  sikke lækre ting!
  Jeg er også hamrende forelsket i mange af tingene! Ønsker mig især et ur i guld 🙂

 • Anna-Nathalie

  Er lidt vild med coveret!

 • Stine

  Uret er så lækkert! Men det er alle tingene faktisk 😀

 • Katrine Pedersen

  Kan jeg udmærket godt forstå at du synes!
  Især hans urer er enormt lækre, de er altid så fine 🙂
  Fin blog du har, du ser så sød ud.

  Btw tak for kommentaren på min blog, sætter jeg pris på!

  Kig gerne forbi igen:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  • Nanna

   Ja, der er virkelig mange af hans urer, som er gufguf! – Og mange tak skal du have! 🙂

LEAVE A COMMENT