Årets julegavehøst

DSC_0171.JPG_effected

Dette er så årets julegavehøst, og jeg er selv ret godt tilfreds med den. Selvfølgelig var der nogle enkle ting der skulle byttes, men det var ikke noget stort. Jeg fik anskaffet mig to sæt undertøj (desværre kom jeg til at vaske den sorte bh i vaskemaskinen, og det kunne dens glimmer ikke helt tåle, øv bøv, surt show), et sæt nattøj fra Gina Tricot, en samsø samsø top, min elskede Elizabeth Arden læbepomade, tre forskellige mascaraer, øjenskygge, pudder (så er makeup lagret fyldt godt op!),  Essie neglelak, negle klistermærker fra Sally Hansen og sidst men ikke mindst en Lady Million parfume. Derudover fik jeg også en fladskærm, som jeg virkelig har haft store overvejelser om, hvorhvidt jeg skulle beholde det eller bytte det, da jeg helst ville have et med hvid ramme, men fik et sort. Jeg endte så med at beholde det, så nu har jeg langt om længe fået skiftet min gamle kasse ud, hæhæhæ, det er sgu helt mærkeligt, nu er jeg helt moderne. 😉

Har I fået nogle gode gaver? Og hvad fik I? 🙂

 

4 Comments

 • Amy Dyrholm Kristiansen

  Øv mht. din bh 🙁 uheldigt! Men din gavehøst ser virkelig lækker ud! Hvordan dufter din parfume?

  Godt nytår 🙂

  • Nanna

   Ja det er virkelig uheldigt! – Parfumen er en af mine yndlings, den dufter så skønt, og holder duften i længere tid end mange andre parfumer. 🙂 Godt nytår til dig også!

 • Frederikke

  Lækre gaver 🙂

  Jeg ville blive rigtig glad hvis du ville kigge forbi min blog og skrive en kommentar 🙂 http://innocentcherry.blogspot.dk

 • Katrine Guldbæk

  Øv, at glimmeret røg af din bh, det er så surt, når man gør så noget. Men ellers super lækre ting du har fået 🙂

LEAVE A COMMENT