Malta moments 4

DSC_0324.JPG_effected

Noget af det jeg elsker at gøre på ferier, er at få taget billeder med sjove indbyggere. Maltas hovedstad Valletta i fuld oppyntning til julen.På det kæmpe store giganormous springvand i Valletta.Shopping, hygge, skæg og ballade i Sliema, en af Maltas store shopping- og festbyer.En af Malta helt ekstreme stejle bakker, det er lige før at jeg vil sige, at dette ikke en gang viser det godt nok. Men Malta er spækket (til en hvis grad selvfølgelig) med en masse stejle bakker.

Så var der mere Malta, er I ved at blive trætte af det, eller skal jeg også poste de sidste? Jeg synes selv, at mine Malta-indlæg er rigtig hyggelige at kigge igennem, men det er måske også kun fordi, at jeg er sådan en lille Malta-lover? 😛

I dag har jeg arbejdet min faste onsdagsvagt, bliver sgu helt smadret hver gang, det er ikke helt uhårdt at få fri kl 14:30 og derefter tage bussen direkte på arbejde for at kunne være der kl. 15. Har lidt ondt af mig selv… (hæhæhæ) Men-men-men, jeg blev alligevel lidt livet op i dag, da vi fik vores tysk tilbage fra terminsprøverne, jeg havde kun en fucking fejl i sprogbrugstesten, så jeg scorede sgu 12(!!!!!!!!!!!!), jeg ender sgu nok med at blive tysker en dag 😉

5 Comments

 • Frederikke

  Hvor ser der hyggeligt ud, ville ønske jeg kunne komme på ferie 🙁

  Jeg ville blive rigtig glad hvis du ville kigge forbi og skrive en kommentar 🙂 http://innocentcherry.blogspot.dk

  • Nanna

   Jeg ville godt nok også ønske, at jeg lige kunne snuppe en uge til! 😉 – Skal nok lige titte forbi og smide en kommentar.

 • Sandra

  Helt vildt flotte billeder! og rigtig dejlig blog. Kunne du tænke dig at linke? 🙂

  / Sandra
  http://ablondemess.blogspot.com

 • Katrine Guldbæk

  Åh, hvor jeg savner sommeren, når jeg ser de billeder. Var på min bedste ferie til Malta sidste sommer, en helt fantastisk ø!

  • Nanna

   Ja, den ø er virkelig noget af det mest fantastiske!

LEAVE A COMMENT