Glædelig bagjul

DSC_0085.JPG_effected

Jeg ønsker alle jer skønne læsere en glædelig bagjul, eller hvad man nu siger, når man er en dag for sent på den. Jeg troede jeg kunne nå det i går, men jeg havde vidst undervurderet tiden lidt.. Jeg håber at I alle havde en dejlig aften fyldt med kærlighed og masser af gaver. – Jeg selv holdte juleaften hjemme i år, og var for første gang i kirke en juleaften, sikke hyggeligt det var. Jeg selv fik en masse gode gaver, og var også så heldig også at vinde mandelgaven, jubiiii. 😀

I dag skal fejre 1. juledag med julefrokost hos momse, hvor den plejer at stå på lækker mad, og en kæmpe stak pakker som momse har købt ind til pakkeleg, så jeg går en hyggelig dag i møde. 🙂 Det må være helt underligt for de af mine veninder som er et år på high school, at de først skal pakke gaver op i dag, men det må alligevel også være noget af en oplevelse at prøve at holde jul på amerikansk- eller canadiskvis. Gud hvor jeg savner alle de tøser!

Ovenover ser I en masse snaps, jeg har taget her igennem julen. 🙂

1 Comment

LEAVE A COMMENT