Julefrokost outfit

Opdateret for nylig5

Top NLY Trend     Jeans Asos     Shoes Shoe Biz     Necklace Gina Tricot     Clutch Asos

Wuhuuuu, nu har jeg ferie og hele lortet, jeg var faktisk så heldig allerede at få det i onsdags, så jeg har rigtig rendt rundt og blæret mig over for min søster og venner, som først fik det i går. Det har virkelig været tiltrængt med ferie, jeg var virkelig blevet skoletræt, og rendte rundt og snottede og levede af “Stippere” (Sprepsils), jeg hader vinter-syge! I går var jeg så til julefrokost med min klasse, hvor vi rigtig fik skudt en fest i gang.

I morgen skal jeg på arbejde, og derefter er der dømt jul til mig. Har jeg forresten fortalt, at jeg har vundet en hund på min skrabekalender? Den ryger lige i min lille opsparingskasse til et kommende lækkert køb. 🙂

9 Comments

 • Minela

  Rigtig fint outfit. Jeg er specielt vild med clutchen! Det er så dejligt med ferie. Jeg var virkelig også skoletræt. Nice, at du har vundet en hund 😀

  minelakahrimanovic.blogspot.com

  • Nanna

   Jeg er virkelig også super glad for den clutch, den er så dejlig stor! – God ferie til dig! 🙂

 • Amy Dyrholm Kristiansen

  Hvor ser du godt ud! Håber du får en super juleferie! 🙂

  • Nanna

   Mange tak! 🙂

 • Jadore blog

  Jeg er vild med dit outfit – det er flot 🙂

  • Nanna

   Jeg takker meget! 🙂

 • Ida / Fashionlab

  Du ser skøn ud!
  Og hold fast de er lækre de bukser 🙂

  • Nanna

   Jeg også selv så skide glad for de bukser 🙂

 • Katrine Guldbæk

  Super fint outfit – er vild med bukserne 🙂

LEAVE A COMMENT