Julehygge

DSC_0013.JPG_effected

I fredags havde jeg den hyggeligste julehygge med Sofie, som havde pakket sin taske fyldt med en masse lækkert juleslik, lagkage, boller og muffins, kan du sige lækkert gange en million? Derudover lavede vi også varm kakao med chokoladepind, synes simpelthen, at det er en af de mest hyggelige og bedste måder at lave det på, det bliver bare lige en tand lækrere.

Senere på dagen kom Anne, og gjorde sig klar med mig til julefrokost med den gamle klasse, mens vi lige kørte en total delicious Strawberry daiquiri ned. Det var SÅ godt at se næsten alle fra den gamle klasse igen, og få snakket med dem alle, og ja, bare høre hvordan det gik dem, og hvad de havde oplevet siden sidst. Og så byd aftenen også på Jul i Valhal drukspil, har I prøvet det? Hahahaha. Det er det mest latterlige og mærkelige drukspil ever, hvis i bliver nysgerrige over, hvad det går ud på, skal I bare søge på det inde på Facebook, dér er lavet en gruppe, hvor alle reglerne er nedskrevet. 🙂

Ellers gik det også rigtig godt med min sidste dansktermin i fredags, skønno skønno.

3 Comments

  • Ida / Fashionlab

    Det lyder enormt hyggeligt – Og sikke fine stemningsfyldte fotos 🙂

  • Isabella Pernille

    Hvor ser det bare godt ud. Pludselig virker min rugbrødsmad ikke så tiltrækkende længere 😛

  • Jadore blog

    Bliver helt lækker sulten 🙂

LEAVE A COMMENT