To my frozen hands

Handsker

1. Zara // 2. Topshop // 3. Nowhere // 4. Maison Scotch // 5. H&M // 6. Asos

Det bliver officielt vinter på lørdag, vejrudsigten siger at det kommer til at sne på fredag, og jeg render rundt og fryser mine hænder. Jeg har godt nok et par lækre pælsede luffer, meeen jeg vil altså også gerne have en par lækre læderhandsker, i stedet for at jeg render rundt og stjæler min mors, når jeg nu kan komme til det. 😉 Så jeg har kigget lidt rundt på nettet, og der er jo simpelthen såååå mange lækre at det er svært at vælge, de har alle sammen sådan nogle flotte detaljer. Men tror at jeg er kommet frem til noget, enten nr. 3 eller 6, 4’eren havde nok også været inde i mine store overvejelser, hvis ikke det var fordi de var så dyre, men måske er det heldigt nok, så er det lidt nemmere at udelukke. Hvilke er jeres favorit? 🙂

Skal nok snart få blogget lidt om dejlige Malta, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at redigere mine billeder derfra. Jeg regner med forhåbentlig få dem alle sammen redigeret færdig i aften, efter den løbetur jeg om lidt begiver mig ud på (det er tredje dag i træk jeg er ude at løbe, giv mig et bilfald, hæhæhæ).
I dag har jeg været i byen med Sille, som jeg er blevet gode veninder med efter Malta. Jeg har fået købt en fin sort basis cardigan, de smukkeste øreringe og lidt andre sager. Smider dem måske op senere. 😉

2 Comments

  • Ida / Fashionlab

    Ihh de er lækre – Jeg er ret vild med nummer 3 og 5!
    Elsker de detaljer 🙂

  • Jasmina

    Nummer 5 fra H&M er ret fine.

LEAVE A COMMENT