Home sweet home

DSC_0004.JPG_effected

At sidde indenfor beskyttet mod kulde, have en udpakket kuffert, følsen af myggestik som klør rund på kroppen, hundredevis af ulæste indlæg på bloglovin’,  have sin familie omkring sig og have taget ti ferie-killo på, ja jeg er kommet tilbage til lille kolde Danmark, og hvor er det egentlig bare dejligt, selvom varme Malta stadig er en del mere tiltalende. Jeg er nu meget smadret, jeg kom hjem i går, og var ikke hjemme i mere end et par timer, før jeg fløj afsted til fest med en pige fra min parallelklasse, som jeg er blevet gode veninder med på Malta. Udover at feste sov vi også sammen, så det er først nu jeg skal sove i min dejlige seng, det bliver for skønt. Vil lægge mig til at sove nu, og drømme mig væk om min helt fantastiske tur til Malta. Godnat damer, håber I har haft det godt, mens jeg har været væk. 🙂

Og når ja, jeg undskyder af hele mit hjerte, at der slet ikke blev nogle blogindlæg gennem ugen. Jeg havde alt for meget pakkestress til, at kunne nå og planlægge nogle indlæg, så jeg havde egentlig bare tænkt mig at tage min computer med, men liiiige da jeg skulle til og smutte ud af døren, fandt jeg ud af at min kuffert vejede for meget, typisk, så computeren var den nemmeste hurtige tunge ting, jeg lige kunne smide ud. Det har virkelig pisset mig meget af, at jeg ikke har haft den med. 🙁 – Nå men så siger jeg godnat igen. 😉

LEAVE A COMMENT