Min lørdag

Opdateret for nylig

I lørdags stod den på de lækreste Strawberry Daiquiris, som vi vidst fik kværnet noget der ligner en helt kande ned af, inden at jeg tog afsted til fest med nogle af tøserne. Vi havde det alt for sjovt, og jeg dansede sikkert mega gakgak-grimt på dansegulvet, for jeg lærer aldrig at danse. Billedet fra festen er måske ikke lige det bedste, men hvad fanden, man ligner jo altid en million lige inden man går ud af døren, og når man så ankommer, ja så er det en helt anden sag… Så er man bare glad for, at man har fået nok at drikke til ikke at spekulere så frygtelig meget over det 😉

Søndagen blev brugt på at fejre min dejlige far sammen med familien, og i morgen skal han nok også fejres lidt, da det dér er hans oprindelige fødselsdag. Så jeg har haft nok at se til denne weekend, da jeg også var på arbejde noget af lørdag, jeg har jo brug for nogle penge. 😀 Har I ellers lavet noget hyggeligt eller nice’t i weekenden? 🙂 (hahaha, måske lidt sent at spørge om en tirsdag, men jeg er jo nysgerrig!)

4 Comments

 • STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Ligner en god lørdage aften 🙂
  alt for længe jeg har fået en Strawberry Daiquiris !

 • Mie

  Det lyder som en hyggelig aften/weekend.
  Kan vi eventuelt få et outfit derfra? 🙂

  http://www.mieblomberg.blogspot.com

  • Nanna

   Er simpelthen så ked af, at jeg ikke fik taget et billede af mit outfit, for det var så sejt! Men jeg kommer helt sikkert til at tage det på igen, til en anden festlig lejlighed, og så skal jeg nok lige finde mig en kameramand. 🙂

 • Stine

  Det lyder til at have været en dejlig weekend. Strawberry Daiquiries er virkelig bare verdens bedste drink.
  Jeg har bare hygget og slappet af med min familie i weekenden efter at jeg kom hjem fra Marrakech i onsdags 🙂

  /Stine

LEAVE A COMMENT