Nyd livet & din morgenmad

morgenmad-bolle-ost-honning-æg-kiwi-grøn-te

morgenmad-kiwi-grøn-teSidder lige nu i sengen spiser min morgenmad, drikker grøn te med jordbær og citrongræs, lytter The Voice radio, og ja.. egentlig bare nyder livet.  Jeg har lige haft de to af de mest belortede dage, både i går og forgårs kørte bussen lige foran mit fjæs, så jeg blev nød til at cykle i skole, i modvind for at gøre det lidt værre, for ikke at komme alt for forsent. Og ikke nok med det, så havde jeg også været så sej, at stå en halvtime før op i onsdags for at løbe mig en tur. Sig mig, hvor blev den gode karma lige af?? Jeg fortjente åbenbart nogle helt trætte smadrede ben. Derudover har jeg også arbejdet de sidste to dage, hvor jeg bare har følt, jeg har gjort alt forkert, selvom jeg egentlig ikke har fået noget kritik.

Men sagen er den, vi bør nyde vores tilværelse langt mere, og sætte pris på alt det vi har. Efter jeg så noget af “Knæk cancer-showet” i sidste weekend, kunne jeg ikke lade værre med at tænke på: “Tænk hvis det er mig der bliver ramt i morgen? eller nogle af mine nærmeste? Det ville jo være frygteligt!” Dermed ikke sagt at vi ikke må have nogle dårlige minusdage, for det er jo helt umenneskeligt ikke at have dem. Men når det hele ser aller værst ud bør vi også stoppe op, og tænke på alt det gode vi har. For det er også de gode ting, vi har allermest brug for, når det hele ser allermest sort ud, det er alt for nemt at gøre den sorte dag (eller periode) endnu mere sort. Vi skal nyde selv de små ting, selvom det kan være svært.

I dag skal min fridag fra skolen nydes med en dejlig shoppingtur, og i aften drager jeg ind til byen med nogle dejlige tøser for at fejre J-dag (egentlig lidt latterligt at fejre når jeg hader øl, hæhæ :p). Hav en rigtig god dag, og HUSK at nyd den! 🙂

Hold da op, det var slet ikke meningen, at indlægget skulle tage sådan en tankespinds drejning, men jeg fik lige pludselig så mange tanker op i mig.. 🙂

1 Comment

  • Amy

    Du har fuldstændig ret! Den positive indstilling til live, gør også bare alting bedre. Dejligt indlæg! Og god bytur 🙂

LEAVE A COMMENT