Ugens WOW

ugens-wow-tøj-outfit

Sig tjuhej og byd velkommen til mit nye tiltag her på bloggen. Jeg vil nemlig fra nu af, lave en ugens WOW. Dette WOW kan alt fra et et stykke tøj, en tv-serie, en blog, noget mad eller en helt femte ting, som simpelthen bare er helt vildt WOW.

Denne uge går mit WOW til Laura Holms helt ekstremt super fede outfit. Boyfriend jeansene og strikken, argh, det er jo the perfect match!! Begge ting så uundgåeligt lækre, og så med de lidt anderledes sko til (jeg er mundlam, kan virkelig godt lide det her outfit, kan I fornemme det?). Jeg har også altid haft lidt love, til den detalje hvor man sætter armbånd eller urer udenover striktrøjer eller skjorter, det gør altså bare et eller andet fedt! Total begejstring og masser af WOW herfra. Hvad siger I? 🙂

1 Comment

LEAVE A COMMENT