A whole zoo of clutches

my-collection-of-zoo-cluches

zoo-clutchesmy-collection-of-zoo-cluchesMin lille samling af cluches inkl. lille hr. Marc Jacobs pung, som jeg lige syntes pyntede så fint. Jeg kom sådan til at tænke på, at det nærmest er en helt zoologiskhave med både leo-, slange- og pelsclutch. Selvom at jeg nok må erkende at det er den med nitter der er min yndlings (altså hvis vi ikke tager hr. Marc Jacobs med!!) elsker at den er lidt rå, og så er det skide smart, at der er en rem i den, så det ikke er så nemt lige at smide den fra sig, når man er i byen, i f.eks. en lidt beruset tilstand. Lige i hælene på nitteclutchen kommer slangen stærkt efter, den er lidt finere, men alligevel med lidt rå kant, og det kan jeg rigtig godt lide. Så har vi leo’en, og den siger simpelthen bare sommer, smart og hot til mig, fordi stråene i den giver mig en rigtig sommeragtig fornemmelse, og så er den også rigtig godt til at friske et sæt lidt mere op, frem for de andre.
Egentlig har jeg aldrig rigtig brugt den pelsede, den er måske heller ikke lige frem det pæneste, men der var bare et eller andet over den, da jeg så den var sat ned til 20 kr. i H&M på januarudsalg, og mit pelselskende hjerte måtte bare købe den. Tvivler på om der er mange der overhovedet gad at give den sølle tyver for den, da de fleste synes sikkert den er afskyelig (i hvert fald dem jeg kender) men min kærlighed sidder stadig fast på den, selvom jeg heller aldrig tror den bliver taget i brug, kender I den følelse? 🙂
Jeg synes i det hele taget at det der gør en clutch smart er, at den er så lille og fiks, og man lige kan have de mest nødvendige ting med sig.

Nå det var vidst den sniksnak om hver af mine clutches (måske lidt for meget??), kunne I fremover tænke jer, at jeg viste noget mere frem af mine “samlinger”? 🙂 Og lidt btw. hvilken af mine clutches synes I bedst om?

12 Comments

 • katrine korning

  De er super fede! Virkelig 🙂

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

 • Ida / Fashionlab

  Min favorit er den i slangeskind – Ih den er lækker!

 • Rina

  Fin samling du har. Forstår godt at du samler på den taske-stil – den er jo sådan minimalistisk og fin og ødelægger ikke et outfit, men er bare et lille ekstra pift.
  Jeg har også lige skrevet om clutches på min blog:
  http://www.rinairene.dk/2012/10/clutch-fra-louise-nevin-design.html

  Hav en god dag.
  Rina Irene
  http://www.rinairene.dk

  • Nanna

   Uha, jeg tror da lige jeg må tjekke det indlæg ud 😉

 • AmandaEmma

  Jeg er helt forelsket i den slangeskinds-clutch… men den med nitter er nu oss meget fed 🙂

  xox
  AmandaEmma

 • Julie

  den med pels er da for fed!! 🙂

  • Nanna

   Jubiiii, du er den første der siger det! 🙂

 • AKS

  Sikke en samling du har! De er virkelig fine synes jeg (også den med pelsen!) Generelt er jeg ret vild med dine billeder på din blog, selvom vi ret stilmæssigt ikke minder meget om hinanden men jeg vil glæde mig til at følge med i din blog! 🙂

  • Nanna

   Mange tak for alt den søde ros 🙂

 • gummistøvle pige

  Det er altså nogle vildt flotte tasker/clutches. Især dem med slangeskind 😉 De passer til det meste tøj! Hvad har nr. 2 fra venstre kostet?

  • Nanna

   Altså den med slangeskind? Mener at jeg har givet omkring 79 kr for den på tilbud inde i Pieces 🙂

 • Ane Marie

  Er helt vild med dem allesammen, hvor er de fede!!

LEAVE A COMMENT