Havde det for vildt

Fotografi den 18-10-12 kl. 04.03

Sådan så jeg ud kl. 4:03 i nat, det så tydeligvis ud som om, jeg havde det for vildt, og nyder min egen crazyness (men hva’ fanden, den skal jo nydes når man har den). Husker at jeg dansede rundt på dansegulvet med mine veninder, med mine sko på hænderne (slet ikke mærkeligt, har sikkert skræmt folk væk) og pruttede med bartenderen om priserne (damn Nanna hvad laver du?)  Kl. 17:14 jeg er færdig med min lille milk-ikke-shake (glemmer altid at ryste dem) og er stadig skør og mindre overskudsagtig. Har langt om længe erkendt, at dette måske er en af mine meget sjældne tømmermænds dage, for jeg plejer aldrig som i virkelig ALDRIG at have tømmermænd, men efter at have pløjet op og ned ad strøget med mor, for at finde et par vintersko, der alligevel ikke ville findes, blev det altså afgjort. Men en sjov aften/nat havde jeg da, og så er det da også næsten helt okay. 😉
Ellers har jeg brugt dagen i dag på at være inde ved en plastikkirurg, som skulle se på et modersmærke, der heldigvis ikke var noget galt med, jeg skal bare være på den sikre side med sådan noget! og så har jeg også været en smule sammen med søde Sofie. Så trods de små tømmermænd er dagen ikke gået helt tabt. 🙂

 

1 Comment

  • emma

    Haha, hvor er det nogle sjove billeder – selvironi er det fedeste

LEAVE A COMMENT