Efterårs musthaves

musthaves

Jeg lovede for noget nær 100 år siden, at jeg ville vise jer mine “efterårs-musthaves”, nu er vi halvejs inde i efteråret, og jeg har ikke vist dem endnu, upsiupsi, men hellere sent end aldrig som man siger, so here they are. Dette efterår går jeg efter de lækre farver vinrød og flaskegrøn, angorastrikke, de er jo som den blødeste drøm at have på. Så går jeg i den grad efter peplum, synes simpelthen, at det er alt for fedt! Som altid lidt store smykker, og så har jeg jo mine svagheder for nitter og pels, mine fingre kan næsten krible helt, når vi kommer til materialer som dem. Og ja…. Batman t-shirten synes jeg simpelthen bare var lidt for fed, kan godt lide at der er et eller andet barnligt-råt over den. Faktisk har jeg allerede været så fræk (det kan man slet ikke sige i den her sammenhæng, men altså… Nanna sprog her) at købe noget af det på collagen, nogen der måske kan gætte hvad det er? Og ellers, hvad er jeres “efterårs musthaves?” 🙂 (I kan klikke på billedet for at se, hvad de forskellige ting koster, og hvor de er fra)

Og omg wow, hvor er det bare lang tid siden jeg har blogget, det er slet ikke til at fatte? Ved slet ikke hvor alt den tid er blevet af? Men jeg har i hvert fald fået nogle rigtig gode ideer til indlæg, og et nyt tiltag, som jeg vil præsenterer jer for en gang på ugen. 🙂 Hvordan har I det ellers derude mine skønne læsere? 🙂

10 Comments

 • Nanna

  Jeg er vild med Batman t-shirten. Den er da super cool 🙂

 • Kathrine Johansen

  Den hvide og røde trøje, elsker dem!

 • Ida / Fashionlab

  Min efterårsfavorit er FARVER!
  Jeg gider ikke endnu en grå/sort efterårs- og vintersæson! Og især bordeaux og flaskegrøn er nemme farver at implementere 🙂
  Derfor er jeg også ret vild bl.a. leo-bukserne du viser 🙂

  • Nanna

   Ja farver er en god ting, netop fordi at denne sæson, som du siger, nemt bliver så sort og grå 🙂

 • Camilla - Scent of Fashion

  Elsker striktrøjerne!
  Striktrøjer og sweaters er meget essentielt i min efterårsgarderobe 😉

 • Stine

  Årh jeg elsker sgu det hele 😀

 • sophie

  Nogle flotte ting i rigtige efterårsfarver! Jeg er især vild med den grønne nederdel 😀

 • Jadore blog

  Det er en super fin og hyggelig blog du har 🙂

 • gummistøvler pige

  Super flot blog og mega pæne støvler!

  • Nanna

   Mange tak, ja støvlerne er viiilldt fede, de er også havnet hjemme ved mig nu 😉

LEAVE A COMMENT